Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

lördag 28 mars 2009

Röven i mörkret

Min röv har knappt fått vila idag. Stackars den. Men från och med nu ska den sitta antingen här (vid datorn) eller i soffan. Sitter i mörkret gör den också. Vi fuskar och har två små lampor tända. Eller en nu kanske om de är klara med sagoläsandet. Lite svårt att läsa saga för en 2,5-åring i mörkret?!
Tänkte först vara lite motsträvig och ha lamporna tända som vanligt, men va fan. I could care less faktiskt, tyvärr.. Men jag är ju för ett bättre klimat, även om man nu kanske inte kan göra så mycket åt det. Vi har gjort ett statement i alla fall. Snart är det över, och då kan man glömma bort det. Punkt slut!

(Min bebis har hicka igen.. Minst två ggr om dagen..)

Jag förstår att ni dör av nyfikenhet för att höra hur det gick med brödet imorse.
Jo, alltså. Dom blev väl okej. Vi var dock lite föör ivriga att skära upp det, så det hann inte riktigt svalna. Vi får se hur den andra limpan smakar imorgon (den smakade bra!).

4 kommentarer:

Susan sa...

Vi släckte faktiskt inga lampor här hemma.

Lina sa...

Om vi hade varit hemma så hade vi nog inte släckt ner, fotbollsmatchen var ju mkt viktigare. Men nu var vi inte hemma:) Alltså var den nersläckt här ;)

Linda sa...

Det beror på vad man anser som röv... Om det är hela baken, eller om det bara är rövhålet. Spark i röven, så menas det ju hela baken iof. Men röv eller rövhål. Baken är i städigt mörker oavsett. Förutom på sommaren då man har string och kjol.

Hähä... Härligt inlägg. ;-)

Veronica sa...

Linda: Haha, jag tänker nog röven som hela paketet där bak.