Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

fredag 27 mars 2009

Pizza margherita med pizzasallad

Riktigt goda pirror från boken Italienskt på riktigt.
Till och med pizzasallad från scratch. Den här pizzan tar minsann inte bara en kvart att göra.

Något smaklös, är ganska dålig på rätt balans i pizzasalladen. Helt klart ätbar dock.

Och ja jag vet, jag är ingen mästerfotograf med denna kamera. Blixten fungerar ju inte längre heller. Hur kan blixten bara sluta funka?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Lampan trasig? ;-)

Susan sa...

Va flitig du är som gör egen pizza och sallad.

Du har en Award att hämta hos mig=)

Kramar

Veronica sa...

Johanna: Haha det har jag inte ens tänkt på! Du är så clever! Har en till precis likadan ligger, så jag får väl baxa upp arslet och försöka hitta den kartongen nånstans... ;)

Susan: Tänkte försöka vara duktig, nu när man har liiite tid över alltså. ;)