Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

fredag 27 mars 2009

Att inte göra saker

Verkligen synd att det inte fanns nån tvättid idag. Verkligen.
Så här är det. På mitt veckoschema här till vänster kan man ju tydligt se att det är tomt på aktiviteter idag. Det är bara det att om jag skulle göra en lista på allt som skulle göras så skulle det inte bli så tomt.

Pinsamt men så här är det..

Hyllan i badrumsskåpet är riktig skabbig. Tandkrämsfäckar marmorerar glasskivan, likaså glasen. Men ett plus är ju att vi borstar tänderna, right?

Alla gardiner, eller två par i alla fall, behöver sys upp. Men först måste de tvättas. Men tvättid hade vi ju ingen. Case closed

Behöver måla några tavellister och jalusier. Men målarfärgen tar 12 timmar att torka helt. Plus att den stinker lösningsmedel. Lämpligt vore ju om solen kom så man kan kasta ut stinkarna på ballen.

Behöver göra en ny veckomatsedel. No comments till det.

Kan ju lämna in lite böcker på bibblan. Grejen är att vi, eller karln, har lånat två språkskivor. Inge konstigt med det, men det kanske blir om man lämnar tillbaka dem efter en vecka? Det kan dom ju inte ha koll på, eller hur. Om det inte vore så att man lämnade dem vid disken (vilket man gör). Tror ni att de misstänker nåt när det står "Nu har vi bränt av dessa, tack för lånet" i pannan.

Men gud, det finns tusen saker att göra. Ska börja med att bajsa och läsa lite bloggar, sen får vi se.


Här är jalusierna, frågan är ifall de ska bli svarta eller vita....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att dom ska bli svarta faktiskt.

Veronica sa...

Susan: Tycker också det! Blir så blekt annars. Hmm..