Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

fredag 27 februari 2009

Socialisering

Egentligen var jag, jag och bara jag bjuden på middag ikväll. Vi i den gamla mammagruppen från Caesars tid brukar ses lite då och då. Nu har vi dock inte setts sen i slutet på sommaren eller nåt. Det är nämligen så att värdinnan alltid backar ur pga sjukdom när datumet börjar närma sig. Blivit som en förbannelse tror jag.

Istället för middag som inte blev av, åkte jag och Korven och socialiserade oss med en av mammorna (som inte var sjuk). Spanade in hennes nya hem. Trevligt att komma hemifrån en sväng, sminka sig lite och känna sig som en människa liksom. Ungarna lekte och vi fikade och snackade om viktiga saker som dagis, graviditet, hem å sånt. ;)

Just nu så pågår en kamp mellan Parasiten och Pizzan inne i min mage. Verkar som om Parasiten har övertaget, för det var längesen en hämtpizza slank ner. Man har ju en tendens att bli lite rutten (say no more) om det går en tid mellan skräpmatsätningarna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt att middagen inte blev av. Men du fick ju roa dig iaf. =)
Alltid kul att komma hem till andra och se hur de har de. Alltid blir man inspirarad av ngt. Och avundsjuk på nåt... hehe.
Bäst av allt att få snacka av sig alla skit. ;-) =)

Veronica sa...

Linda: Ja, dom har nyss flyttat isär. Hon bor på biblioteksgången. :)