Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

tisdag 25 augusti 2009

Socialiserande igen (!)


Idag flydde vi fältet och stack till Täby C och mötte upp lille Joel och hans mamma (ja, ni hörde ju det vackra oväsendet hos oss). Synsam hade skeppat hem mina glasögon från Italy, så jag var där och provade dem. Det är ju också extra lämpligt att de har 30-50 % rabatt på bågar nu och till och med torsdag. Ska in och beställa/betala dem imorgon. Så då var det klart.

Vi drog en runda i Täby C och jag spanade in en tröja på ZARA till Caesar och lite krokar till garderoben (så nu vet ni det) på Indiska. Lämpligt nog hade Karln mitt VISA-kort med sig till jobbet, så det får shoppas imorgon. :/
Vi tog en smörgåsfika och snackade lite om våra barn (what else liksom). Tiden slank iväg som en inoljad vattenrutschbaneåkare och det var dags att hämta Korven på dagis.

Av en händelse har de öppnat en öppen förskola i en lokal som ligger på vägen till dagis. Vi var förbi där idag och kollade in plejset. Självklart var det babygrupp den tiden (0-1 år), plus att vi i all tumult väckte ett barn som sussade sött i vagnen. :/
Där kommer vi nog spendera mycket tid. Hon var mycket trevlig och lokalerna var också mycket trevliga. Precis innan var det en annan mamma med två barn som stormade in, så vi snackade lite innan vi gick. Hennes yngsta var bara 5 dagar yngre än Lex och äldsta runt 2 år (tror jag).

Under tiden jag skrivit detta har..

Jag bytt en b-blöja
Jag gett Caesar mjök två ggr
Jag sövt/tuttat lilleBäbi
Caesar tryckt på energisparläge en gång

2 kommentarer:

Musseblomman sa...

Har han testat tuschpennor eller vad har hänt med fisens hand? Det var en snygg färg i alla fall.. ;)

Veronica sa...

Musseblomman: Ja, vi ritade lite han och jag. Han ritade som synes mest på handen. ;)