Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

söndag 16 augusti 2009

Hemmafixare

Näpp, inget vettigt fick vi gjort igår.
Var och handlade en sväng på Coop, rensade lite leksaker i Caesars rum och var på blåbärsjakt i skogarna här. Jag passade på medan Bäbisen sov. Men det var någon som gått där innan kan man säga. Väldigt urplockat. Däremot fanns det massa lingon?!

Idag ska jag fortsätta med Caesars rum och kanske ta och rensa ur Caesars kläder. Måste ju få iordning här hemma. Vi har fortfarande inte fått det sen vi flyttade in här (snart 3 månader sen). Vi inget på väggarna, förutom postinkorgen en klocka (som hänger på en spik som redan fanns där).

Data-/gästrummet är det verkligen kaos i! Där står fortfarande kartonger som är ouppackade. Plust att allt "övrigt" är instoppat där. Vi har skaffat vägghyllor som ska upp där istället för de hyllor som står där.. Men snart så..

4 kommentarer:

Magdalena sa...

Ja ni är nog sen ute. Blåbären plockade vi slut på för nån månad sen ;) Lyckades tyvärr inte frysa nåt, bakade istället totalt 3 pajer och muffins :-D

Smulan sa...

Du får komma till lerbäcks-skogen, massor me blåbär =)

Skulle kunna säja att ni är lata, men så får man ju tänka på att ni har en liten bebis som nyss sett dagens ljus =) Då har man ju energin till annat än å komma iordning i hemmet =)

Kram

Skrikebruttan sa...

ni får komma och hälsa på oss i Skrikeskogarna. Vi har sammanlagt, med svägerska och Rabberubb plockat närmare 120 liter på vårat hygge.. har gett bort en massa som en välgörenhet:)

Vi har bott i vårat hus i över ett år men är långt ifrån klar med var saker ska vara..

Veronica sa...

Magdalena: Jaa, jag är fortfarande nyfiken på det där pajreceptet. ;)

Smulan: Ja, man kan nog säga att vi prioriterat annat. ;). Men nu är vi på G!
Ja, vi brukade alltid plocka blåbär i blåbergaskogen, där vid tomta.

Skrikebruttan: Akta så jag inte tar det som en inbjudan. Har lite SP-sug i tarmen nu. Meddela om ni har någon längre helg eller nåt. Då kanske vi kan dyka upp? Nu med en bebis utanpå magen. ;)