Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

torsdag 6 augusti 2009

Inskolning dag 2

Nyss hemkommen. Det gick bra idag också, så jag hoppas att det fortsätter såhär! Caesar var mer med på rutinerna men kanske något gnälligare idag. Men han vaknade lite inatt och ropade efter mig. Tror att han hade lite knip av det han åt igår på kvällen. Så han var lite tröttare idag. Eftersom han inte sover något på dagen så hinner han inte ta igen sig på samma sätt. Flinisen var snäll som vanligt! Mysiga tjockisbebis!!!

En dag kvar, sen har vi helg. Skönt!

Samling ute i gräset

Caesar plockar ihop sittunderläggen efter samlingen

Hallen, ganska tomt då de flesta barnen fortfarande har semester

Caesars hylla är den första

Lex pumsar gott under lunchen

Caesar bygger med duplo efter läsvilan

Exhalterad liten bebis när de andra leker i lekhallen

5 kommentarer:

Musseblomman sa...

Va skönt att det går så bra. Tjockkinden är som en skänk från ovan.. ;) Det är mycke nya intryck för C, det kanske tar på krafterna i början.. han e så duktig den stora/lilla killen.. krama om dem från mormor..
Nu ska jag på auktion på byn.. ;)

Magdalena sa...

Skönt att det går bra! Var oxå orolig över att skola in med bebis (Melvin var 1 månad när jag skolade in Max hos dagmamman), men allt går :-) Lite kallt var det att amma ute i skogen i april dock ;-)

Veronica sa...

Musseblomman: Ja, söta också! ;) Hittade du nåt kul på auktionen då?

Magdalena: Ja, det är ju tacksamt väder ute nu som tur är. Hade ni också heldagarsinskolning hos dagmamman?

Magdalena sa...

Ja, det var heldagsinskolningar och det är Ur o skur :-) Inte helt anpassat för en liten spädis :-) Men gillar konceptet med heldagsinskolningar, man får vara med på riktigt liksom och får en annan känsla för hur Max har det på dagarna.

Veronica sa...

Magdalena: Haha, nej. Kallt att byta blöja i skogen. ;)
Gillar också heldagarna. Richard skolade in förra gången, men jag har ju jobbat lite på dagis. Heldagarsinskolning verkar jättebra. Man lär liksom känna alla och de lär känna oss.