Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

fredag 7 augusti 2009

Inskolning dag 3

Idag, blev det en kortare dag. Caesar ska gå till kl 13 på fredagar så vi passade på att sluta den tiden idag också. Jag är själv helt mentalt slut efter de här dagarna. Man måste passa så att alla är nöjda och glada. Vara glad och trevlig med alla andra föräldrar och personal (det är 5 avdelningar på förskolan). Att jag har med en magnet för bebissjuka mammor och småbarn gör ju inte saken enklare.

Idag var han med på rutinerna bättre. Accepterade läsvilan och satt still i soffan. Han har fortfarande lite svårt att sitta still när man ska äta. Vill gärna gå när han är färdig (eller när han tycker att han är färdig med andra ord). Hans resurs Lisa gör ett jättebra jobb med honom. Hon får kramar och får byta blöja. Idag satt han och lutade sig mot henne på läsvilan. Det blir verkligen jättebra det här.

Det var rätt bra att skola in honom så tidigt på terminen. De flesta barnen har fortfarande sommarlov. Det är bara en liten tjej där som gått där tidigare. Sen är det bara ett par tvillingar som skolas in. Så de är bara 4 barn där inklusive Caesar. Det skulle varit en till, men han/hon hade blivit sjuk. Eller ifall han/hon är "sjuk" pga det fina vädret, vet jag inte.

Uppdaterat med lite bilder från dag 2 här
eller scrolla bara nedåt

1 kommentar:

Musseblomman sa...

Vilka härliga bilder från dagiset.. Klart det tar på krafterna på dej också. Du har ju knappt träffat nån på dagarna den sista mån, och nu är allt så intensivt.. :).. Ser du inte att det är den runda bebisen från dopet??!!.. he he.. Systra alltså..