Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

onsdag 2 september 2009

Det går bra nu

Ni missar väl inte True blood som går på SVT1 kl 22 ikväll...
Kul att några fick upp ögonen sist. Ni vet väl att de finns som böcker också ;).

Det hade gått bra på dagis idag. De hade gått på utflykt och han hade väl trotsat som en vanlig treåring (Ska inte ha på sig dagisvästen, inte bära sin ryggsäck osv). Han var ett riktigt pussmonster och superglad när jag hämtade honom. Alltså sprallig och glad, inte bara glad för att jag kom och hämtade honom. Vi tog tjuren vid hornen och gick förbi affären på vägen hem (gjorde detta). Allt gick fint. Har verkligen ansträngt mig för att han inte ska få utbrott och trotsa... Så jag fick ha honom i knät när vi skulle äta. Av någon anledning har han kommit på att han ska sitta i mitt knä när vi äter???!! Vi ger det väl några dagar, sen glömmer han nog bort det. Just det allt är nej också.

"hauum" (mjölk)
"vill du ha mjölk?" (tar fram mjölken)
"NEA" (nej alltså)
"autten" (vatten)
"vill du ha vatten? (tar fram vattnet)
"NEA"

osv osv osv

Lilla bebisen Lex har varit snäll och behaglig. Var endast pyttevarm igår kväll, så sprutan gav inga symptom som behövde alvedon. Skönt, tänkte försöka ge honom så lite som möjligt så här när han är liten (fröken skeptisk till konstgjorda saker).

2 kommentarer:

Cissi S sa...

Här är också fröken skeptisk till konstgjorda prylar! Det senaste rådet vi fick vid vaccinationen var att vi kunde ge henne alvedon i förebyggande! What!? Ska man ge ungarna massa medicin fall de inte ens behöver det? Konstigt att det blir svininfluensor? Inte direkt va?!

Veronica sa...

Cissi S: Så sa de på BVC här också?! Att vi kunde ge ifall han verkade gnällig. Nä, han får nog bli liite större först.