Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

fredag 11 september 2009

Dagens fråga

Bör man vaccinera sig för sina barns skull, även fast man typ inte träffar något folk? Hur ska ni göra? Barn under tre år rekommenderas inte att ta (tänker inte vaccinera Caesar).

4 kommentarer:

Smulan sa...

OJ svår fråga det där. Jag tror inte att vi tänker vaccinera oss. Är lite svårt med Amanda, som blir sååå dålig av en vanlig förkylning. Men det får läkarna bedömma. Om dom tycker vi ska gö det, så gör vi det.

Annars struntar vi i det.

Har (fast det ska man nog inte skriva väl???!!) aldrig ens fått vinterkräksjukan, va i skolåldern jag hade en influensa senast..

Men! Det skulle jag nog inte ha skrivit.. Åker jag väl säkert på det nu =S

Veronica sa...

Precis, inte säkert man får skiten. BVC var och informerade på öppna förskolan och vi fick veta att vi kunde gå dit och få, när vaccinet kommer (har inte kommit ännu tydligen).

Man borde ju vaccinera sig för sina barns skull (och alla andra som är mottagliga). Så man inte släpar hem åbäket till de som är känsliga. Äh jag vet inte alltså.

Cissi S sa...

Nej nej nej, inget vaccin här! Gillar det bara inte. Aldrig vaccinerat mig mot influensan förr så varför nu undrar jag?!

Magdalena sa...

Usch, det är så svårt det där. Jag är mest orolig för Max skull eftersom han har astma :-( Men har läst så mkt negativt om vaccinet, så jag vet varken ut eller in...