Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

lördag 2 januari 2010

Man kan få hjärtattack för mindre


Glasögonorm (jag)

Nejdå, men visst har vi haft trevligt idag.
Dagen började efter många om och men, med en tur till babyland för spaning av bältesstol till Caesar. Lex håller på att pösa över sin lilla bilbarnstol, så ett byte är mer än nödvändigt. Alltså Lex tar Caesars gamla stol och Caesar får en ny. Vi var helt eniga och det blev nedan stol.


Acta Graco logic l x comfort

Sen var det dags för Nickis lekland, men innan vi drog dit stannade vi på Mc Donalds. Det var ju tur det, för där träffade vi Linda och Johan med ungar. De hade varit på Nickis och sa att det var förjävla kallt där (stooora lokaler), så vi struntade i det.

Stamkunder?

Styrde istället kosan hemåt för att dumpa gamla bilbarnstolen och vagnen för dra till IKEA. Trodde vi. När vi åkt några minuter hemifrån börjar bilen spotta och fräsa. Va d ä r d e t n u d å ? ?
Visade sig att vi fått bensinstopp!! När vi åkte förbi mackarna påvägen hem, pratade vi om hur mycket den gått och om vi behövde tanka eller ej (våran tankmätare är trasig, så vi kör på trippmätaren). Vi kom inte ihåg när vi tankade sist, men enligt trippmätare hade vi inte kört så långt.
Men det hade vi tydligen gjort. Som tur är var det bara 1 km till närmsta mack. Och ännu mer tur var att Karln nyligen köpte en bensindunk. Annars hade hade det blivit betydligt längre, eftersom närmsta macken inte hade någon butik..

Inte våran tankmätare, men lika tomt :/

Trots detta missöde, drog vi iväg till IKEA.
Stötte på Caesars gamla dagiskompis där. Lite handling blev av också. Vad kanske jag visar när vi fått upp det. :)


Mitt tredje hem

Just det, under hela tiden har Caesar haft lite extra energi och spring i benen (=trött som en gris på kvällen = gnällig =även jobbigt för hans föräldrar) och Lex har tuttvägrat (fick hoppa över mellanmålet och ta en tidig lunch på IKEA eftersom han tuttvägrade på IKEA (och hemma), tänk Dolly Parton (eehhh, fast några nummer mindre)).

punkt

2 kommentarer:

Musseblomman sa...

Trist med soppatorsk i kylan också. Skitsnygga färger på stolen..;)

Veronica sa...

Ja, trist både att sitta och vänta med två barn i svinkall bil i en halvtimme eller gå till macken i -10 grader (utan handskar och mössa) och köpa bensin.