Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

tisdag 1 december 2009

Skitbil

Vid det här laget är det nog inte bara vi som är trötta på våran skräpiga bil.
Idag när vi stressat iväg, alldeles för sent, för att åka och handla lite kläder (som Caesar ska ha på fotograferingen på tors), startade inte våran bil (big S U C K). Batteriet hade tydligen lyckats laddats ur. Eventuellt var det en liten lampa i bilen som var tänd. Jag och karln hade inte startkablar eller något. Så vi lastade in ungarna och försökte putta igång den. Vilket så klart inte gick...
Som tur var kom en kille och parkerade och hjälpte oss då med startkablar efter ett tag.

Eftersom karln inte är hemma imorgon och jag ska vara hemma med båda ungarna, varav en sjuk. Hade jag inte så stor lust att sticka iväg imorgon (vilket var tur, för då hade vi upptäckt att den inte gick att starta då). Fick stressa in på ZARA på10 minuter och handla lite kläder. Hittade dock rätt fina till båda ungarna, om jag får fota Lex samtidigt. Dom har lite special på dagiset, gruppbilden tas på dagiset och de enskilda fotona tar man på eftermiddagen och då får föräldrarna stå för styling (torka bort fil-rester och borsta bort brödsmulor ur håret, ev tvätta bort lite tusch) och stillasittande.

2 kommentarer:

Magdalena sa...

Ja, vad säger man? Vet precis hur det är att ha en skitbil... Men det är ett extra spänningsmoment, speciellt på vintern. Startar den eller inte??

Veronica sa...

Magdalena: Våran bil har alltid startat, ja förutom igår. Men det är allt annat som är fel.