Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

måndag 14 december 2009

Gillar

Det är tur att man går och lämnar på dagis, så man kommer ut överhuvudtaget. Jag är en riktig innemänniska. Visst gillar jag att vara ute. Men det är inte så att jag måste ut, varje dag, bara för att komma ut liksom.
Kan även vara en riktig eremit ibland. Strunta i att svara i telefonen för att jag inte orkar vara social. Trivs rätt bra med att sitta och greja med saker jag gillar.
Jag gillar att snacka, men har inget behov av det. Är rätt så kräsen med personer jag umgås med. Är hellre själv än att umgås med någon som jag inte trivs med.
Jag tror att jag är en energigivare. Är ofta glad och gillar att skoja. Kan vara lite förvirrad och uppe i mitt eget ibland. Kanske uppfattas som konstig? Jag vet inte. Grejen är att jag inte heller bryr mig om hur folk uppfattar mig. Jag kan ha olika färg på strumporna utan att bry mig. Varför lägga energi på saker som är obetydliga?

5 kommentarer:

SP sa...

hej!
jag tycker inte du är konstigt utan en väldigt bra kompis.. vi kan höras av typ 1gg/halvår utan problemas. Just nu är jag trött som f*n.. vill bara sova trots dunderdos Levaxin

Veronica sa...

SP: Skönt att höra, bara för att man kan vara sig själv fullt ut med dig, utan att skämmas över att man inte duschat på en vecka ;). Funderade just över om du dött av utmattning. Tar ju på krafterna att vara lite gravid sådär i början (vet precis!! hur du känner dig). kram

Magdalena sa...

Jadu, bäst du uppsöker närmsta psykakut ;-) Nädå, jag är också sån. Har inget behov av sällskap bara för att. Trivs väldigt bra i mitt eget sällskap, och tur är väl det.
Jag gillar att umgås med vänner, men om jag väljer det själv. Är inte alltid så förtjust i spontanbesök...

Musseblomman sa...

Det där stämmer ganska bra in på mej också. ;)

Johanna sa...

Det är just för att du är konstig som jag gillar dig! Att gå stolt med olikfärgade strumpor är ju inget var människa gör (förutom Pippi då). Så fortsätt du med dina egenheter, det är ju det som gör dig till du! :-)