Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

tisdag 29 december 2009

Julklappar 2009

I sann bloggaranda måste ju även jag deklarera för årets skörd av julklappar. Vi var ett gäng som firade, därav den stora julklappsskörden. För när man räknar ihop det såhär, så blev det rätt mycket.

Mina klappar


Karln och jag tillsammans: GPS, sängkläder, rödvin, whiskey, 2 kokböcker (Per Morberg & Mat för barn och deras föräldrar) pengar och Caesars handgjorda verk från dagis (kommer separat bild nedan).
Only for me: Canvasduk (60 x 80 cm), persentkort på "skönhetscenter", boken av ketchupmamman och strumpor......



Så fick jag även "lite målarprylar" (förutom canvasduken på föregående bild då): Ritblock A3, svarta fineliners, set med akrylfärg, set med vattenlöslig oljefärg, promarkerpennor och tuschpennor från Faber Castell.


Barnens klappar


Lex: Kläder (även det han har på sig), tre gosedjur (en hund, mamma&barn sköldpadda och mamma&barn hammarhaj), en liten mjuk bok om en ko, hand och fot i bitvänligt material, "mina" i samma bitvänliga material, "klossar" med magnet som blir typ totempåle, skallra miffy, 2 mjuka speldosor, haklapp, mockasiner nalle puh, blomma med sugplopp att ha på bordet (han fick två såna likadana).
Caesar: Staffli med whiteboard/griffeltavla, 2 pysselböcker, barbapappabok, bok om hästar (med rolig effekt), två set med delar till briotåg, spelet musfällan, pussel med 150 bitar (ligger även pusslat på golvet) CD/mp3-spelare, duplolåda med bilar, byggstavar (typ kappla), täcke (bokstaspåslakanet hade han sen innan), påslakan Dora, pyjamas och DVD film Rupert Björn (ej med på bild).



Lex fick vara med eftersom han bara hade julklappar på sig (förutom blöjan då ;) ).



Caesar hade målat en skål, målat ett ljus och gjort en ljusstake på dagis. Det hade de slagit in och satt etiketter på. Så himla sött!!!

3 kommentarer:

Musseblomman sa...

Mycke klappar, söt Dadda och så gulliga julklappar från C..

Magdalena sa...

Oj, var ni så snälla i er familj? Vi har lite att jobba på tror jag...

Veronica sa...

Musseblomman: Ja, söfis här. :)

Magdalena: Tydligen hade vi varit väldig snälla i år.... Men det är julklappar från oss, farmor, mormor, farfar, farbror och respektive till alla nämnda.. ;)