Veronicas Ateljé | Veronicas Tavlor | Veronicas Recept

måndag 5 oktober 2009

Äntligen gjort

En solig (?) dag för några veckor sedan, tyckte vi att det vore fränt och bra med vägghyllor till vårat gäst-/datarum. Att sätta upp dom var visst inte lika kul. Men nu är de i alla fall uppe! Jag skötte mätning och placering och karln tog hand om det mesta av skruvandet och borrandet. Ser fram emot att få iordning därinne nu. Har mest varit som ett rum fullt med skräp (saker som man inte vet vad man ska göra av just då) och några ouppackade kartonger sen vi flyttade (4 månader sen!!). Resultatet ser nu nedan.

När vi ändå var i farten, passade karln på att skruva upp våran Blu-Rayspelare på väggen, där den skulle ha varit sen den kom! Blev mycket bra det också. Frågan är bara hur man ska dölja sladdarna och var Wii-konsollen ska stå. Funderar på en liten mediaförvaring precis under, eller ett litet skåp på sidan i hörnet. Ah det fixas väl nästa gång vi får ett ryck.



2 kommentarer:

Musseblomman sa...

Det blev ju jättesnyggt med hyllorna. Duktiga ni har varit nu!!
Jaa, ser lite tomt ut under tv´n.
Kram!!

Magdalena sa...

Visst är det skönt att få sånt gjort! Idag har jag bränt bilder på cd, kändes oxå bra :-) Förresten, Max teckning föreställer en spindel i ett spindelnät, och resten av kluttarna är flugor som är i eller på väg in i nätet :-)